top of page

Veelgestelde vraagen

03015F30-BE55-4133-A1EA-17B2410BA9F0.jpe

1.Hoe kan ik de openstande vordering betalen?

U kunt betalingen aan ons kantoor doen door het bedrag over te maken op one bankrekening Marek Vastgoed V.O.F. met nummer NL36 INGB 0007 1776 63 vermeld bij de betaling altijd de zaaknaam en het dossiernummer.

2. Wie kan ik bellen over mijn dossier?

Indien u vragen heeft over uw dossier, dan kunt u op elke gewenste moment, mailen naar

mv-incasso@marekvastgoed.nl of bellen met ons kantoor +31 684 393 530.

Uiteraard kunt u ook schrijven naar Honderdland 213, 2676LV Maasdijk.

3. Ik heb een brief of een ambtelijk stuk ontvangen, maar heb al betaald.

Wat moet ik doen?

Neemt u dan altijd contact met ons op. Het kan zijn dat de brief of het ambtelijk stuk de betaling heeft gekruist, of dat uw betaling niet goed verwerkt kon worden. Zorg ervoor dat u tijdens het contact met ons kantoor altijd het betaalbewijs en dossiernummer bij de hand heeft. 

4. Ik heb een dagvaarding ontvangen, wat nu?

Er zijn meerdere opties mogelijk.

1. U bent het met de inhoud van de dagvaarding eens. In dat geval moet u er voor zorgen dat het bedrag wat staat genoemd in de specificatie bij de dagvaarding minimaal 14 dagen voor de eerste zittingsdag op onze bankrekening NL36 INGB 0007 1776 63  staat. Het bedrag moet dus tijdig door ons kantoor zijn ontvangen. Indien u te laat betaalt, bent u ook alle proceskosten verschuldigd. 

2. U bent het met de inhoud van de dagvaarding eens maar u kunt het gevorderde bedrag niet of in èèn keer betalen. Neem dat gelijk contact met ons kantoor op en bespreek de mogelijkheden voor het treffen van een betalingsregeling.

3. U bent het net eens met de inhoud van de dagvaardind. U kunt dan tegen hetgeen de schuldeiser vordert verweer voeren. Indien de zaak wordt behandeld door de Kantoorechter kunt u zelf mondeling of schriftelijk verweer voeren.  

5. Ik kan de vordering net in 1 keer betalen, mag ik in termijnen betalen?

 

In sommige gevallen is het mogelijk om een vordering in termijnen te betalen. Of dit kan is afhankelijk van diverse factoren en omstandigheden. Ook speelt het een rol of u al bent veroordeeld door de Rechter.

Wij adviseren u in ieder geval Direct contact met ons op te nemen, zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken. In de meeste gevallen vragen wij u in zo' n situatie om een opgave van uw inkomsten en uitgaven te gaven. Dit kunt u doen door een daarvoor bedoeld formulier in te vullen. Dit formulier kunt u hier downloaden 

 

BEL
OF
SCHRIJF ONS!
+31 174 28 44 08
mv-incasso@marekvastgoed.nl
bottom of page